fbpx

All Posts

В този блог можете да прочетете личностното си развитие и коучинг от статиите на Мартин Петров публикувание в различни медии, Също така можете да откриете прекрасните творения на съавторите на блога. Именно – Велислава Великова и нейната рубрика „Притчите на Вели Великова“. Също така Катерина Палякова с нейната рубрика „Науката среща Бизнеса с Катя Палякова“.
В рубриката на Вели Великова, можете да откриете нова притча и нов урок всеки Понеделник и Петък. Нека седмицата ви започва и завършва с мъдрост.
Рубриката на Катя Палякова ще излиза веднъж на месец. В нейните публикации ще можете да намерите практични съвети относно вашето професионално и личностно развитие.

Ние от МартинПетров.Орг вярваме, че знанието е основният двигател на прогреса е знанието. То вярваме се придобива най – ефективно посредством интересни, забавни и поучителни истории, книги и статии, които се стараем да ви предоставим тук регулярно. Искренно вярваме, че посредством това ще ви бъдем полезни и ще прекарате приятно времето си на нашата страница. Също така се надяваме и да спомогне за вашето личностно развитие.

С този блог целта ни е да ви предоставим интересна, лесно смилаема, практически насочена информация, която да ви помага да израствате и развивате в ежедневието си, да бъдете вдъхновени и да ви дава сили да продължите напред въпреки трудностите, препядствията и спънките по пътя.

Пожелаваме ви приятно и полезно четене!

Човек / Human

Човек / Human

Извинявай, уважаеми читателю, би ли ме погледнал за малко? Иска ми се да ми кажеш защо опитваш да избягаш от миналото си. Защо мислиш, че можеш да го погребеш нейде дълбоко и да го забравиш? Да го игнорираш, да го изтриеш от съзнанието си? Защо, вече уж израснал духовно, отказваш да признаеш, че душевно си бил някога малък, плах и…

More info

Емоции / Emotions

Емоции / Emotions

Виждам, че в теб в момента се вихри буря от емоции нали така, скъпи читателю? Емоции, които заплашват да замъглят преценката ти. Емоции, които биха те накарали да сториш неща, за които горчиво да се разкайваш след това. Емоции, превърнали душата ти в адска батална картина. А ти стоиш там отстрани, позволявайки им да се вихрят свободно. Защо? Те са…

More info

Exhaustion / Умора

Exhaustion / Умора

What’s wrong? You seem full of doubts… I beg your pardon? I am sorry, I did not hear you…You are going to give up? Excuse me, could you repeat it…?  Forgive me…but this is somehow surreal …You…are going to do…what…? You are going to give up? YOU are going to give up? You, who have spent countless sleepless nights, working…

More info